V klasickém dobrém japonském lokále Hokkaisuisan

Tradiční japonská restaurace. Japonská typografie. Foto Petr Horčička

Sašimi z tuňáka, lososa, kadžiki maguro, tai, k tomu pár kousků karaage se svěžím strouhaným zelím, rýže, miska udonu, pivo Kirin. Menší oběd v Hokkaisuisan, klasickým a dobrým japonským lokále v Šibuje v Tokiu.

Japonská hospoda. Japonsko. Foto Petr Horčička

Japonské pohostinství. Japonsko. Foto Petr Horčička

Japonská hospoda

Sašimi z tuňáka, lososa, kadžiki maguro, tai, k tomu pár kousků karaage se svěžím strouhaným zelím, rýže, miska udonu, pivo Kirin. Menší oběd v Hokkaisuisan, klasickým a dobrým japonským lokále v Šibuje v Tokiu. Foto © Petr Horčička/Tokyovintage.cz