Japonská gastronomie (fotoblog), Strana 2

Sašimi z tuňáka a pražmy

Sašimi z tuňáka a pražmy. K tomu edamame a pivo a spokojenost je zaručena. Sníme...

Představy při yakitori

Když jím v Japonsku yakitori často si představuji jaké by to bylo k tomu pít něj...

Makrela sašimi na hodně tenké plátky

Makrela sašimi, na hodně tenké plátky. Výborná. Pokud se vám naskytne příležitos...

Snídaně ve státním japonském hotelu

Jak vypadá snídaně ve státním japonském hotelu? Takto, hotel Kokumin Shukusha na...

Obchody se zeleninou - pro příznivce salátů ráj

Klasický milý obchod se zeleninou v centru Tokia. Japonské obchody se zeleninou ...

V klasickém dobrém japonském lokále Hokkaisuisan

Sašimi z tuňáka, lososa, kadžiki maguro, tai, k tomu pár kousků karaage se svěží...

Yakisoba a okonomiyaki v Takamacu

Yakisoba a okonomiyaki v Takamacu. Takový ten druh podniků kde si host sedne ke ...

Kuřičná tempura

Po suši a sašimi patří tempura k asi našim nejoblíbenějšám japonským pokrmům. Zd...

Running suši - vynález pana Yoshiaki Shiraishiho z Ósaky. Děkujeme!

Running sushi, suši na pohyblivém pásu..tento druh suši barů vynalezl pan Yoshia...

Samoobslužný stánek se zeleninou

Samoobslužný stánek se zeleninou ve městečku Kizugawa v prefektuře Kjóto. V nabí...